Eventer

23.11.21Vi dro til Marbella i 2018 på det største eventet i året, i 2019 dro vi til Tarragona og i 2020 skulle vi dratt til Marbella igjen...

Vi dro til Marbella i 2018, det var egentlig helt spontant at vi kjøpte billetter for vi hadde egentlig ikke tenkt å bli med. Den reisen var en opplevelse!


Når vi nå ser tilbake på det 3 år senere angrer vi på at vi ikke tok flere bilder og gjorde mye mer.

Jeg gikk igjennom alle 15 000 bildene mine på telefonen idag og fant kun 1 bilde fra den turen. Vi tok riktignok noen bilder av maten når vi var ute og spiste, og noen få gruppebilder men bare 1 av oss. Selvtilliten var utrolig lav, vi turte ikke ta bilder fordi vi ikke ville skille oss ut, noe vi angrer så sykt på dag.

Men selvom det var dårlig med bilder så sitter vi fortsatt igjen med mange gode minner.


Vi leide et stort hus med basseng sammen med noen i teamet vårt, vi spiste frokost sammen og ordnet oss før vi tok taxi til selve eventet og der var det så sinnsykt god energi. Selve eventet varer i 3 dager, men vi var der en dag før og en dag etter. Vi spiste god mat ute, bortsett fra den ene dagen når vi skulle spise lunsj rett ved siden av eventet og nesten ikke rakk å spise fordi det tok så lang tid. Hvis jeg ikke husker helt feil så tok det nesten en time for oss å få maten vår, og det var helt vanlig mat. Tenk spaghetti med kjøttboller og pizza, vi var 6 stykker hvis jeg ikke husker feil. Det ble et minne som vi kan le av idag da! Vi koste oss utrolig mye den turen selvom vi var så langt ute av den berømte komfortsonen som vi kunne komme.


Når vi året etter dro på samme eventet, men til Tarragona istedet for Marbella, hadde vi hatt 1 år av mye selvutvikling og det er så tydelig når vi ser tilbake. I Marbella tok vi 1 bilde sammen, i Tarragona har vi over 40, på under en uke. Selvom været var litt halvdårlig så hadde vi det så mye mer gøy i Tarragona når vi turte å gjøre alt det vi ville men ikke gjorde i Marbella.

Vi var med på white party, ordføreren inviterte til prosecco party på torget, vi tok masse kule bilder, danset mer, lo mer og koste oss mer. Og vi har masse bilder som beviser det!

Bildene fra den turen er noen av de bildene jeg liker mest av alle de jeg har tatt av meg selv. Det er kanskje ingen spesielle bilder, det er bare helt originale, vanlige bilder men det er de første bildene jeg har turt å ta offentlig uten å gjemme ansiktet bak håret, eller hånda, eller glasset... Ja, du skjønner. Disse bildene var de som kicket i gang interessen min for å ta bilder.

Jeg bestemte meg der og da for å ta mange bilder, ofte, for resten av livet. Og det har jeg gjort! Takket være bildene fra Tarragona har jeg nå, hvis jeg får skryte av meg selv, tatt så mange dritkule bilder både i natur og studio. Jeg er nesten helt avslappet foran kamera nå, det plager meg ikke lenger!


Vi bestilte billetter til neste tur med en gang vi kom hjem fra Tarragona og gledet oss så mye. Desverre stoppet jo hele verden opp i 2020 og turen ble avlyst, det ble den også i år. Vi krysser fingrene for at vi kan dra neste år, for da skal vi tørre enda mer, skille oss ut enda mer, spise enda mer mat, danse enda mer, ta enda flere bilder og le enda mer. Vi gleder oss til Marbella 2021! Og håper at vi får med oss flere stykker som har samme mål om et bedre liv akkurat som oss.