gjør en forskjell

22.06.21Malawis befolkning og barn trenger din hjelp! Les for å lære hvordan du kan redde liv i Malawi.

"95% of who we are, 5% of what we do" - Blake Rooney.

Dette blir ett langt innlegg, men det er veldig viktig så jeg blir veldig glad om du vil lese alt.

___________________________________________________________________________________


Norge: Verdens sjette rikeste land. Emma som vokser opp i Norge forventes leve til hun fyller 84 år, om ikke noen år til.

Malawi: Verdens tredje fattigste land. Job har flaks om han rekker å fylle 61.


Republikken Malawi er et land uten kyst i Sørøst-Afrika og regnes som et av verdens minst utviklede og tettest befolkede land. Av alle 15 millioner (!!) innbyggere anslås det at 3 av 10 barn vil dø før de er fem år. Forventet levealder for barn født i 2009 er 50 år, hovedsakelig på grunn av underernæring og infeksjoner.

I Malawi er det rundt 2 millioner foreldreløse barn som ikke har mulighet til å forsørge seg selv og søsknene sine.


Ved hjelp av Malawi-prosjektet, en kvalifisert hjelpeorganisasjon dedikert til å hjelpe mennesker i Malawi siden 1993, og Napoleon Dzombe, en lokal leder, som sørger for at VitaMeal-poser blir levert til de som trenger dem mest, finansierte NuSkin byggingen av Madalitso VitaMeal. fabrikk i Lilongwe, Malawis hovedstad.


Fabrikken ble åpnet i november 2004 og produserer VitaMeal-grøt med ristede maiskjerner og soyabønner - maten som malawiere er vant til å spise.

Denne fabrikken støtter landets økonomi og gir rundt 400 jobber for bønder som dyrker ingrediensene og fabrikkarbeidere som produserer grøten.


I dag produseres mer enn 2 millioner porsjoner hver måned, som gir viktig ernæring til foreldreløse barn i landet. Det hjelper også å tiltrekke mange barn, som ellers måtte ha jobbet og forsørge familiene, til å gå på skolen i stedet når grøten deles ut gjennom skolene. På den måten kan jentene også få gå på skolen.


I august 2018 feiret NuSkin at vi nådde 600 MILLIONER matporsjoner kjøpt og donert via Nourish The Children!

Jeg mener vi gjør mye, men vi må gjøre så mye mer!


En VitaMeal inneholder næringsrik grøt som varer i 30 dager for ett barn. En pose koster under 300kr.

Under 300kr for næringsrik mat i 30 dager for et barn er i utgangspunktet ingenting for oss?!

Vi bruker bevisst tusenvis av kroner på klær og sminke, vi kan alle legge til 300 kroner slik at et barn har større sjanse for å overleve? Hopp over pizzaen med venner, eller hopp over kino en gang i måneden


Du kan velge å donere 1, 2 eller 5 poser. For hver 8. pose donert via alternativ 1 og 2 poser, legger NuSkin til en pose. For hver donasjon på 5 poser legger selskapet til en pose, som gir et annet barn mat i 30 dager.


HVORDAN KAN DU HJELPE?

Kjøp via linken, velg hvor mange poser og hvilket land du bor i:


https://mysite.mynuskin.com/content/nuskin/sv_SE/products/product.97113532.mysite.catjasskinlashes.html?storeId=SE3337024


(merk at du kan velge 1 pose og deretter legge til 1 og 1 hvis du vil gi mer enn en, men ikke så mange som 5). Eller ta kontakt med meg.

Du kan også starte din egen business med fokus på Nourish the children prosjektet, ta kontakt for mer informasjon!


Takk for at du tok deg tid til å lese alt, ha en herlig dag videre!