helenes hudreise

23.11.21Jeg får ofte spørsmål om huden min og hva jeg har gjort med den, hvor lenge jeg har hatt problemer og hvordan mitt første møtet med produktene var.

Jeg begynte å få kviser allere i 11 års alderen.

Det utviklet seg veldig fort til store, vonde kviser i hele ansiktet og ble aldri bedre.

Vi prøvde alt fra de billigste produktene på ICA til dyre ansiktsbehandlinger hos hudpleier, men ingenting hjalp.


Det var jo ikke så veldig gøy for meg som ung jente å gå ut av huset når så godt som alle vennene mine hadde fin hud og ingen problemer, mens jeg kunne nesten ikke klø meg i ansiktet engang siden det gjorde så vondt. Jeg husker så godt da jeg skulle på ball når jeg var 17. Det eneste jeg tenkte på var ”hvordan skal jeg kunne gå på ball med den huden jeg har?”. Til slutt endte det med at vi brukte flere tusen kroner på dyre behandlinger i flere måneder før ballet, for å prøve å få ned utbruddene så mye som mulig.

Det hjalp visstnok litt, men så fort jeg sluttet å gå dit etter ballet så blusset det opp igjen. Vi hadde rett og slett ikke råd til så dyre behandlinger så ofte, og da begynte jaget etter bra nok produkter igjen som jeg kunne bruke hjemme og som faktisk funket.


Endelig møtte vi en gammel kollega av mamma som hadde begynt å jobbe med et annet selskap. Nyskjerrige som vi er så ble vi med hjem med en gang for å se, prøve og lukte. Jeg husker jeg fikk prøve en ansiktsmaske, tuben var blågrønn, den var veldig flytende og jeg kjente at det begynte å pulsere i hele ansiktet med en gang jeg la den på.

Den effekten hadde jeg aldri fått av en ansiktsmaske før! Vi fikk helt sjokk hele gjengen når jeg vasket den bort og det var STOR forskjell på nesa, porene var mye mindre og huden både så og føltes renere enn den hadde gjort på 10 år. Allerede den kvelden signet vi oss opp for å begynne å jobbe med disse produktene, etter en så sinnsykt bra effekt på min problemhud var det jo ikke noe å lure på engang.

De første produktene vi bestilte til meg var denne leiremasken, ungdomsserien clear action og en fuktighetsmaske. Etter en måned med disse produktene hadde jeg en helt annen hud. Så lite kviser hadde jeg ikke hatt på mange år.

Desverre har jeg veldig få bilder av ansiktet mitt fra før jeg begynte med disse produktene, selvtilliten var så lav som den kunne bli og derfor tok jeg aldri bilder av meg selv, de få jeg tok ble heavy redigert, noe som irriterer meg idag for jeg skulle virkelig ønske jeg hadde noe å se tilbake på. Huden min er fortsatt en problemhud og jeg må være flink med rutinen min morgen og kveld hver dag, skipper jeg en dag eller to så blusser det opp igjen med en gang og derfor har jeg ofte litt småkvisete hud, jeg er nemlig litt for lat til å være så flink som jeg burde ;)


For å gjøre en lang historie og en lang reise kort så angrer jeg ikke et sekund på at jeg prøvde den masken, jeg skulle bare ønske Marianne kom på besøk mye tidligere sånn at jeg kunne fått bygd opp selvtilliten når jeg trengte den som mest.


Du kan sikkert gjette hvilken maske jeg prøvde den første dagen? Det var jo selvfølgelig epoch glacial marine mudmask! En leiremaske som renser så dypt og er så effektiv at du bokstavlig talt kjenner det i huden. Den gir resultater som man ikke engang kan drømme om! Clear action serien som jeg brukte var også helt sinnsykt bra. Jeg er helt overbevist at den fikk bort de værste kvisene, for etter min første kur med den serien så har de aldri kommet tilbake uansett hvor lenge jeg har gått uten å rense huden.

Jeg takker engelene hver eneste dag for at jeg fant disse produktene, det var ikke en dag for sent!

Hvis du også sliter med huden din så kan jeg varmt anbefale disse, og alle andre produkter vi har i nettbutikken vår. Ta deg en titt og ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe eller vil ha hjelp til å finne rett produkter for akkurat deg :)