New you community

Teamwork makes the dreamworkNew You Community er en gjeng fine mennesker som vil noe mer med livet. Vi har alle en drøm om å kunne leve livet på vår egen måte, uansett om det betyr hytte på fjellet eller bo på stranden. Vi vil motivere og inspirere andre mennesker til å tro på seg selv og gjøre det man kan for å endre livet sitt, hvis man ønsker en endring. Livet trenger ikke være det typiske A4 standardlivet med 100 år på skolen, jobbe til man er 65 med 2-3 barn og egentlig aldri ha tid til å gjøre det man egentlig vil. Aldri kunne reise på ferie når man vil siden sjefen sier nei, aldri kunne bli med i barnebursdager, venners bryllup, jentekvelder på byen, pga en jobb og en sjef som krever for mye tid.
Dette vil vi få en endring på!

New You har en instagram konto og en facebook side + nettside der vi viser frem vår hverdag med alt det innebærer, men også motiverer andre til å gjøre det de vil. Alle må ikke jobbe med det samme som oss, vi vil bare at mange fler skal få muligheten til å leve et liv de elsker og ikke føle at de har gått glipp av livet når de er 90.

Vi kommer til å vise frem behind the scenes fra møter, ha kule utfordringer både blandt oss i New You og med våre følgere, vise hva som egentlig skjer på eventer, hvor gøy det kan være å holde eller være med på en demo, og mye mer!

Er du nyskjerrig og vil følge med på alt vi gjør så kan du finne oss på instagram, facebook og nettsiden vår.